Home Verkoopbemiddeling

Er zijn vele redenen waarom u besluit om uw caravan te verkopen maar wat het belangrijkste is, hoe gaat u dat doen?

Iedereen kent natuurlijk de bekende verkoopsites zoals marktplaats, speurders, enz. enz. U plaatst een advertentie en dan is het afwachten wanneer en vooral van wie er een reactie komt. Is het een serieus geïnteresseerde, iemand die gewoon nieuwsgierig is of misschien een handelaar die probeert u te overbluffen met allerlei zogenaamde mankementen van uw caravan en daardoor u de caravan voor een bodemprijs afhandig probeert te maken.

Wij hebben voor u de oplossing, verkoopbemiddeling! Sinds 2009 zijn wij actief bezig met bemiddelingsverkoop, wat kort gezegd betekent dat u uw caravan via ons voor de verkoop aanbied en wij deze voor u verkopen!
Wat zijn voor u de voordelen!


Wat zijn de voordelen voor de kopers!


Hoe gaan wij te werk?

Afhankelijk van het merk, type, leeftijd en de staat waarin uw caravan verkeerd, zullen wij u adviseren wat voor uw caravan een reële verkoopprijs is. Wanneer wij samen met u de verkoopprijs hebben vastgesteld, zullen alle afspraken op een verkoopovereenkomst worden gezet. In het geval van een eventuele reparatie, zal deze eerst worden uitgevoerd en direct daarna zal de caravan op internet worden geplaatst. Tevens wordt de caravan in onze showroom of op ons afgesloten buitenterrein geplaatst. Dan kan de verkoop beginnen!

Wat kost het?

Natuurlijk zijn hier kosten aan verbonden. Wat deze zijn, is afhankelijk van de leeftijd en verkoopsprijs van de caravan. De kosten worden altijd vooraf bepaald, maar bij verkoop pas betaald.
Wanneer u tussentijds besluit uw caravan uit de verkoop te halen dan brengen wij alleen de gemaakte advertentiekosten in rekening.
Wilt u weten wat wij voor u en uw caravan kunnen betekenen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom.


 


Verkoopbemiddeling…

HomeWerkplaatsOccasionsVerkoopbemiddelingAccessoiresContact

Home

Over ons
Onderhoudsbeurt
Caravanbanden

Schadeherstel

Aankoopkeuring

Occasions
Verkoopbemiddeling

Caravanverzekering

Financiering
Grotens en de Bie Caravans

van Heemstraweg 113

6651 KH Druten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur

Email: info@gbcaravans.nl


Telefoon: 0487-515233

gbcaravans - Bovag caravanbedrijf - onderhoud - schadeherstel - occasions - accessoires

Volg ons!

Accessoires

Caravanmovers

Airco’s

Voortenten

Thule/Omnistor

Fietsendragers

Gasflessen
Tempo 100
Smart Trailer

Contact
Afspraak maken

Schade melden

Openingstijden

Beoordelingen

Links

Privacy  policy